top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNathalie Krom SMP

Wat een week, met 28 graden verschil!

Wat een week! Van allemaal winterse plaatjes - naar de lente in onze bol! Het was alleen al qua temperatuur bijna 28 graden verschil... Persoonlijk kan ik er echt van genieten dat dit mogelijk is in ons land!


Ik hou bijvoorbeeld ook heel erg van Curaçao, daar is het weer veel meer te voorspellen. Heerlijke zonneschijn, sneeuw onmogelijk maar wel af en toe een broodnodige regenbui.


​​​​En zo werkt het ook voor ondernemers. De wereld om ons heen verandert - continue. Als ondernemer heb je hier flink mee te maken. Afgelopen jaar meer dan ooit!


Zo zag ik op tv een ondernemer met een fietskar. Met een brede glimlach vertelde hij dat hij 2 super goede weekenden achter de rug had. Vorig weekend met de verkoop van snert en afgelopen weekend met de verkoop van ijsjes. Dat is wel heel erg mee kunnen schakelen met de omstandigheden en de vraag van je klant.

Nu is dat natuurlijk niet voor iedere ondernemer weggelegd. En vraag je je vast bij een van je concurrenten wel eens af waarom hij/zij wel en ik niet? Simpelweg omdat de oude vertrouwde manieren niet meer werken. De wereld is veranderd, daarvoor heb je een nieuwe commerciële aanpak nodig. Die aansluit bij vandaag.


Hoe pak je dan nou aan? Met de Groeiversneller.

Alles begint namelijke met een goed plan. Wat zijn de doelen, wie is de klant, wat heeft ie nodig en waar kunnen we hem bereiken? ​

​​

Ik sprak laatst ook een ondernemer en die merkte dat ie een beetje vast zit met zijn bedrijf. Lastig om steeds maar in mogelijkheden te denken. Maar al pratende kwamen er zo al wat mogelijkheden voorbij. Puur door te kijken wat de veranderende wereld voor zijn klant betekent. Dus niet vast te blijven houden aan hoe hij altijd over zijn klant dacht. Met focus en aandacht kom je een heel eind.


Zou jij eens met me willen delen via nathalie@2605marketing.nl of jij de pot met goud voor jouw bedrijf nog ziet liggen? Kijk jij nog met dezelfde bril naar je klant of lukt het je om door een nieuwe bril een frisse blik te werpen?

​​​​

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page