do. 10 dec. van 09.30 - 10.30 uur  | Online 

'Van weten naar doen'
Jouw dosis actie om met marketing aan de slag te gaan

Bekijk meer

OVH_9452-small.jpg

If you fail to plan, you plan to fail

Je had een plan voor 2020 maar toen kwam Corona. Hierdoor werd 2020 een jaar waarin alles anders was. 

Je bent druk geweest om de boel draaiende te houden. En aan te passen aan een nieuw 'normaal'. Inmiddels raken we gewend aan de bijzondere tijd waarin we leven. Halen we weer adem en weten we de wereld draait door. Maar je inspanningen om aan nieuwe klanten te komen zijn een beetje blijven liggen. Af en toe heb je wel een nieuwsbrief gestuurd of een berichtje geplaatst op LinkedIn. Maar je weet ook dat je hier weinig impact mee maakt. Vervolgens baal je hiervan. Herkenbaar?

Hoe fijn zou het voor je zijn als je niet  alleen weet welke stappen je kunt ondernemen maar dat je ze ook gaat doen? Dat je een plan hebt waarin is vastgelegd waar je onderneming op dit moment staat en waar je met jouw bedrijf in de toekomst naar toe wilt. En het belangrijkste: hoe je dit gaat bereiken.

Een plan om te groeien
Een plan om te groeien

In deze masterclass gaan we heel praktisch aan de slag. Ik deel mijn kennis met jou en vervolgens ga je dit toepassen op jouw bedrijf. Gericht op jouw doelgroep en de doelstellingen die jij zelf voor je onderneming hebt gesteld. Uiteindelijk komen we zo tot de basis van een marketingplan, dat je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen. 

Deze masterclass is er voor ondernemers, directeuren/eigenaren of leidinggevenden die hun onderneming willen laten groeien.

Datum: 26 november 2020, van 9 tot 10.uur

Waar: Online. Na aanmelding en betaling ontvang je de inloggegevens

Investering:  Eur 27,- (een no-brainer als je het mij vraagt)

Ervaringen van andere deelnemers:

Een inspirerende masterclass met fijne kennismaking en uitwisseling met andere professionals. Nathalie slaagt er uitstekend in om op bevlogen wijze haar kennis over te brengen in een gezellige en ongedwongen sfeer. Aanrader!

Praktisch, toepasbaar en bevlogen. Heerlijk!

Meld je hier aan