top of page
Gratis (online) masterclass
De 5 basisstappen voor omzetGroei
OVH_9221-small-2_edited.jpg

If you fail to plan, you plan to fail

Wil je meer impact maken met je bedrijf? Dan zijn meer klanten en meer omzet de basis. Daarom geef ik ook zo graag deze masterclass: De 5 basisstappen voor (omzet)Groei.

Met deze 5 stappen groeit mijn bedrijf nog ieder jaar. Hoe fijn zou het voor je zijn als je voor 2023 niet  alleen weet welke stappen je kunt ondernemen maar dat je ze ook gaat doen? Dat je een plan hebt waarin is vastgelegd waar je onderneming op dit moment staat en waar je met jouw bedrijf in de toekomst naar toe wilt. En het belangrijkste: hoe je dit gaat bereiken.

Slechts 10% van de zzp'ers worden succesvol. Bijna 60% van de zzp'ers stopt er binnen 5 jaar zelfs mee. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je bij die 10% behoort? 

Een plan om te groeien
Een plan om te groeien

In deze masterclass gaan we heel praktisch aan de slag. Ik deel mijn kennis met jou en vervolgens ga je dit toepassen op jouw bedrijf. Gericht op jouw doelgroep en de doelstellingen die jij zelf voor je onderneming hebt gesteld. Uiteindelijk komen we zo tot de basis van een marketingplan, dat je de volgende dag, nee beter nog dezelfde al in de praktijk kunt brengen. 

Deze masterclass is er voor zzp'ers en zmp'ers die hun onderneming willen laten groeien. Dat je goed bent in je vak wil nog niet zeggen dat je goed bent in het aantrekken van meer klanten. Ik kan je helpen, dat weet ik zeker. Met mijn meer dan 20 jaar ervaring als marketingmanager bij diverse bedrijven weet ik waar de pijnpunten zitten en hoe je eenvoudig en snel stappen kunt zetten om je bedrijf naar de volgende groeifase te brengen.  

Datum: volgt op een later moment. 

Waar: Online. Na aanmelding ontvang je de inloggegevens

Investering:  Eur 0,- (een no-brainer als je het mij vraagt)

Ervaringen van andere deelnemers:

- "Een inspirerende masterclass met fijne kennismaking en uitwisseling met andere professionals. Nathalie slaagt er uitstekend in om op bevlogen wijze haar kennis over te brengen in een gezellige en ongedwongen sfeer. Aanrader!"

- "Praktisch, toepasbaar en bevlogen. Heerlijk!"

- "De stappen geven mij weer hele gerichte focus op mijn bedrijf!"

Het inschrijfformulier verschijnt hier, zodra de datum bekend is. 
Anker 1
bottom of page