top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNathalie Krom SMP

2605 Marketing 3 jaar

September 2018, ik ben alweer 3 jaar ondernemer. Het is natuurlijk niet echt een jubileum maar voor mij wel een mijlpaal.


Op 22 september 2015 was het – na een paar maanden – van voorbereiding zover. Ik was niet langer in loondienst en ging fulltime aan de slag met 2605 Marketing. Dat bleek een goede stap. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen spijt van deze beslissing.

#3jaar

Hallo 3 jaar

Zo ben je nog druk bezig met plannen maken om voor jezelf te starten en zo bestaat je bedrijf alweer 3 jaar. Ik gebruik dit jaar om mijn bedrijf volwassen te maken én om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Zo ben ik druk bezig om samen met een business coach focus aan te brengen op weg naar een stabiele omzetgroei. Werk aan diverse toffe projecten. Heb ik een werkplek gehuurd in Utrecht én na 9 maanden weer opgezegd. Keuzes maken. Want ja ook dat is ondernemen…

Mijn projecten in 2018 so far:·

Marketing Communicatie ondersteuning bij NIMA in Amsterdam·

Met de Sales en Marketing mannen van Suzuki Auto Dealervereniging bouwen aan mooie campagnes voor de Suzuki rijders.·

Meiden van de Melkfabriek uit Doorn op de kaart zetten·

Voor Arval een visie uitwerken op veiligheidsgebied en een strategisch communicatieplan maken·

Marketingplan uitwerken voor de Opvoedster op Curacao·

Trainingen volgen op Marketing, Communicatie en PR vlak Plannen voor 2018:· 2605 Marketing meer gezicht geven door te gaan: Bloggen / Vloggen en spreken op bijeenkomsten (suggesties zijn welkom…) Tot slot nog een leuk nieuwtje. Begin oktober ga ik naar de Business Boost Bootcamp van Veronique Prins. 3 dagen werken aan mijn business. Hotel in geboekt dus ik kan me helemaal onderdompelen! #ondernemen #3jaar #bloggen


Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes over en rondom mijn bedrijf 2605 Marketing? Volg me dan op social media:· Facebook· Instagram· Blog
11 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page