vrij. 27 nov. online van 09.00 - 12.30 uur 

Kickstart je bedrijf
Een plan waarmee je gaat vliegen

Bekijk meer

OVH_9452-small.jpg

If you fail to plan, you plan to fail

Ruim 5 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik was al ruim 20 jaar marketingmanager dus ik dacht dat dat ‘appeltje eitje’ zou zijn om mijn eigen bedrijf te lanceren. Dat viel echter tegen.

Met mijn vele jaren ervaring en al mijn kennis had ik het eerste jaar niet meer dan € 15.000,- omzet. En dus moest het anders en toen ontwikkelde ik een 5 stappenplan, op basis van mijn eigen ervaring en kennis. 

Een stappenplan om te groeien

Een heel eenvoudig stappenplan dat logisch en vooral simpel te volgen is. Zodat je weet wat je moet doen en vooral ook weet waar je moet beginnen. Want ik zie nu vaak startende ondernemers ‘maar wat doen’ en dat is niet de manier om succesvol te worden. Hoe goed je ook bent in wat je doet. Het kost heel veel energie en levert weinig tot niets op. Behalve een berg frustratie; ‘waarom lukt het toch niet, ik werk toch hard’. Herkenbaar?

 

Dit stappenplan bracht mij van € 10.000,- naar € 280.000,- in 3 jaar. 

Wat ik je tijdens deze workshop ga leren is ongelooflijk waardevol. Het is niet het zoveelste loze praatje. En ik ben ook niet iemand die roept dat ik jou ga leren om bedrag X te verdienen terwijl ik dat zelf niet doe. Iets wat ik heel vaak om me heen hoor.
Je weet exact wat je te doen staat om jouw bedrijf een vliegende start te geven.

 

Wanneer: Vrijdag 27 november as van 09 - 12.30 uur. 

 

Waar? Via MS Teams. Link ontvang je per mail.

 

Investering: € 197,- ex BTW.    (een no-brainer als je het mij vraagt)

Meld je hier aan