Marketingplan in één dag
 

Natuurlijk wil je je bedrijf laten groeien. En je weet dat marketing daarin een belangrijke factor is. Maar hoe pak je dat in de praktijk aan? Hoe zorg je dat jouw doelgroep aan jou denkt als ze je nodig hebben en niet aan de concurrent? En ook niet onbelangrijk, hoe communiceer je je boodschap en aan wie richt je die? Hoe richt je je content planning in?

In deze workshop werken we samen aan een messcherpe marketingstrategie. Vastgelegd in een concreet marketingplan, waarmee je zo aan de slag kunt. Een plan waarin is vastgelegd waar je onderneming op dit moment staat en waar je met jouw bedrijf in de toekomst naartoe wilt. En natuurlijk het allerbelangrijkste; hoe je dat doel gaat bereiken.

Een plan om te groeien

​We gaan voor dit plan heel praktisch aan het werk. In twee sessies van 1 dagdeel gaan we aan de slag met de gegevens die je als ondernemer zelf inbrengt. Gericht op jouw doelgroep en de doelstellingen die jij zelf voor je onderneming hebt gesteld. Uiteindelijk komen we zo samen tot een marketingplan, dat je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen. Met daarin duidelijk op een rij aan welke knoppen jij kunt draaien, om mooie resultaten te halen. 
 

Deze workshop is er voor ondernemers, directeuren/eigenaren of leidinggevenden die hun onderneming willen laten groeien.

Herkenbaar?

  • Je doet al aan marketing maar wilt graag weten of je het juiste doet

  •  Je wilt meer en nieuwe klanten en weet dat je daar marketing voor nodig hebt

  • Je wilt meer omzet halen uit je bestaande klanten en hebt hier een goede aanpak voor nodig

  • Je wilt een externe expert mee laten kijken met je plannen

  • Je wilt geen ingewikkelde plannen maar een praktische aanpak die je gelijk op weg helpt.

Praktisch en direct toepasbaar

Zou het niet fijn zijn als je weet welke acties je kunt ondernemen om je bedrijf op korte termijn te laten groeien? Dat je snel een plan hebt waarmee je aan de slag kunt om echt die groei te maken?

Wij bieden je die mogelijkheid. In een praktische workshop met jou bespreken we de input. Daarna werken wij het voor je uit in een helder plan met acties om van het komende jaar een succes te maken. 

De investering 

Tijdens de 2 sessies werken we exclusief aan jouw bedrijf.

Wij bereiden de sessie voor door wat huiswerk van je te vragen. 

In twee livesessies krijg jij helemaal scherp hoe je de omzetdoelstelling gaat behalen. Wie je doelgroep is,  we je productaanbod nemen we onder de loep en we gaan voor een messcherpe boodschap zodat jij weet hoe je de klanten kunt bereiken. 
 

Een plan dat echt bijdraagt aan de groei van je bedrijf! 

Totale investering: eur 1.500,- (ex BTW) 

 

Maak een afspraak