Eenvoudig je doelstellingen halen met marketing!

Je hebt hard gewerkt en een prachtig bedrijf neergezet. Je wilt nu verder groeien en hebt behoefte aan focus, professionalisering en leads. Kortom: een stevige marketingaanpak. 

Ik help je graag als MOA. "Marketingmanager op afstand". Met een heldere strategie, een hands on aanpak en een vaste sparringspartner. We gaan voor resultaat! Wil je snel van start? Dat kan!

               
  ' In 4 stappen naar meer klanten'

 


 

Herken jij je in het bovenstaande?

Dan is het een must dat je aan de slag gaat met  marketing. Want daar begint het allemaal mee:

zonder marketing geen sales en zonder sales geen omzet... Mooier kan ik het niet maken.

Vrijblijvend sparren met Nathalie van 2605 Marketing

Ik begrijp dat jij je wilt richten op jouw core business. Maar dat je wel marketingexpertise nodig hebt om verder door te groeien. 2605 Marketing is jouw flexibele marketingprofessional . Ik help doelen te halen. In een 1-op-1 gesprek zoomen we in op wat je wilt bereiken, waar je nu staat en wat je kaders zijn. We bekijken samen wat de vervolgstappen zijn om jouw doel te bereiken. Ik laat je zien dat marketing niet moeilijk hoeft te zijn en geen enorme hap uit je tijd of je budget hoeft te nemen.  Met de juiste mindset en toolskun je vrijwel alles bereiken wat je wilt. Laten we daar samen over sparren, niets houdt je tegen: de kennismakingsessie is geheel gratis!

Roze banaan

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg" 

Laten we kennismaken 

KLIK HIER

Mijn ervaring is dat succes vooral een kwestie is van DOEN. Niet te lang nadenken en wikken en wegen. Marketingcommunicatie hoeft echt niet heel ingewikkeld te zijn. Ondernemen is niet zozeer het hebben van veel kennis. Het gaat om het toepassen van alles wat je weet. Elke dag weer. Ik help je graag om dat te gaan DOEN.

DIENSTEN

B2B-expert. Doelgericht. Enthousiast.

Marketing is een echt "containerbegrip".  Er zijn heel veel specialisaties en varianten. 2605 Marketing houdt het graag simpel. Hieronder een greep uit de mogelijkheden voor groeibedrijven.

HELP MIJN KLANT KOPEN

Natuurlijk wil je je bedrijf laten groeien. En je weet dat marketing daarin een belangrijke factor is. Maar hoe pak je dat in de praktijk aan? Hoe zorg je dat jouw doelgroep aan jou denkt als ze je nodig hebben en niet aan de concurrent? En ook niet onbelangrijk: Hoe help je jouw klant bij jou kopen?  Meer weten...

LEVEL UP YOUR BUSINESS

Hét programma voor meer klanten en meer omzet.

Je bent  ondernemer en je werkt vol passie in en voor je bedrijf. Je bent goed in je vak, maar je bent geen marketeer. Je weet dat marketing nodig is om je bedrijf te laten groeien, maar je weet niet waar je moet beginnen en je hebt ook niet de tijd om dit uit te zoeken.

 

Herkenbaar? Vast wel. Speciaal voor ondernemers zoals jij is er het Level up your Business programma. Level up your Business helpt ondernemers bij hun marketing strategie en marketing activiteiten. Het programma genereert leads door  effectief en betaalbaar gebruik te maken van online marketing en sales.
Meer info?

WAT KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

Interesse om ook tot mijn klanten te behoren? Neem dan vandaag nog contact op.

Ik heb Nathalie leren kennen als een doortastende, scherpe, organiserende en fijne marketing communicatie professional. Tijdens het BITSING proces bij NIMA heeft Nathalie een sturende rol gehad. Dank voor je bijdrage aan het succes van NIMA.

Floris van Dam, NIMA

 

2605 Marketing

 

Bezoekadres per 1 november 2019:

Utrechtsestraat 5A
3401 CS IJsselstein

Postadres:
Lekstraat 2

3404 KH IJsselstein

KVK: 64121739

BTW: NL170928317B01

Info@2605marketing.nl

JA, IK KOM GRAAG IN CONTACT

MARKETING COACHING

Jullie willen je marketing naar een hoger plan tillen. Je tijd efficiënt besteden en meer effect halen uit je marketing bestedingen. Je hebt behoefte aan specifieke marketingkennis, een marketing coach. 
 

In een kennismakingsgesprek inventariseer ik graag je wensen en bepalen we de frequentie. Ik werk met een standaard tarief per sessie.

Jij krijgt:

  • Een sparringsparter

  • Concrete feedback en plan van aanpak

  • Toegang tot al mijn kennis, templates en tools