Meer focus                                 Snel resultaat                                     Doelgericht

 your Business
 

Natuurlijk wil je je bedrijf laten groeien. En je weet dat marketing daarin een belangrijke factor is. Maar hoe pak je dat in de praktijk aan? Hoe zorg je dat jouw doelgroep aan jou denkt als ze je nodig hebben en niet aan de concurrent? En ook niet onbelangrijk, hoe communiceer je je boodschap en aan wie richt je die? Hoe richt je je content planning in?

We werken aan een messcherpe marketingstrategie. Vastgelegd in een concreet marketingplan, waarmee je zo aan de slag kunt. Een plan waarin is vastgelegd waar je onderneming op dit moment staat en waar je met jouw bedrijf in de toekomst naartoe wilt. En natuurlijk het allerbelangrijkste; hoe je dat doel gaat bereiken.

Een plan om te groeien

​We gaan voor dit plan heel praktisch aan het werk. We aan de slag met de gegevens die je als ondernemer zelf inbrengt. Gericht op jouw doelgroep en de doelstellingen die jij zelf voor je onderneming hebt gesteld. Uiteindelijk komen we zo samen tot een marketingplan, dat je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen. Met daarin duidelijk op een rij aan welke knoppen jij kunt draaien, om mooie resultaten te halen. 
 

Boost your Business is er voor ondernemers, directeuren/eigenaren of leidinggevenden die hun onderneming willen laten groeien.

Herkenbaar?

  • Je doet al aan marketing maar wilt graag weten of je het juiste doet

  •  Je wilt meer en nieuwe klanten en weet dat je daar marketing voor nodig hebt

  • Je wilt meer omzet halen uit je bestaande klanten en hebt hier een goede aanpak voor nodig

  • Je wilt een externe expert mee laten kijken met je plannen

  • Je wilt geen ingewikkelde plannen maar een praktische aanpak die je gelijk op weg helpt.

Praktisch en direct toepasbaar

Zou het niet fijn zijn als je weet welke acties je kunt ondernemen om je bedrijf op korte termijn te laten groeien? Dat je snel een plan hebt waarmee je aan de slag kunt om echt die groei te maken?

Wij bieden je die mogelijkheid. In een praktische workshop met jou bespreken we de input. Daarna werken wij het voor je uit in een helder plan met acties om van het komende jaar een succes te maken. 

Wat anderen zeggen:

In 2019 startte ik mijn samenwerking met Nathalie, toen nog om een marketingplan voor mijn net gestarte bedrijf op te zetten. Wat dankzij die juiste focus - en haar hulp - al snel begon te groeien. Inmiddels is ze een vaste sparringspartner, waar ik elke keer enorm veel waarde uit haal. Met haar jarenlange expertise in sales en marketing, weet ze precies wat er nodig is om jouw je doelen te laten behalen. 

Susanna Thakoeri - Van Wandelen / Co-owner Stathe Vastgoed

De investering 

De investering voor Boost your Business is € 2.500,- (ex btw).

Door exact uit te werken wat je te doen staat heb je een plan om je bedrijf te laten groeien. Daardoor weet je precies wat je focus is de komende periode en kun je makkelijker keuzes maken en prioriteiten stellen. En écht succesvol worden met jouw bedrijf. Deze investering verdien je daardoor binnen no-time terug. ik durf te zeggen binnen een maand.

Met Boost you Business krijg jij helemaal scherp hoe je de omzetdoelstelling gaat behalen. Wie je doelgroep is, we je productaanbod nemen we onder de loep en we gaan voor een messcherpe boodschap zodat jij weet hoe je de klanten kunt bereiken. 
 

Een plan dat echt bijdraagt aan de groei van je bedrijf! 

Totale investering 1:1 sessie: eur 2.500,- (ex BTW) 

 

Maak een afspraak